clock menu more-arrow no yes mobile

Filed under:

WBC Honkbal GameThread: Roger Bernadina And The Netherlands vs Chinese Taipei

Washington Nationals' outfielder Roger Bernadina, Atlanta Braves' shortstop Andrelton Simmons, former Braves outfielder Andruw Jones, Nats' OF prospect Randolph Oduber! Maar er zijn tal van andere redenen om vanavond honkbal wedstrijd te kijken. [Translation]: But there are plenty of other reasons to watch tonight's baseball game.

Chung Sung-Jun

Poorly Translated Dutch version of the paragraph that follows via Google Translate:

Rogearvin Argelo "Roger" Bernadina, aka "The Shark, was 1 voor 5 met een tweehonkslag en twee RBIs in 5-0 gisteravond win Nederland over de Koreaanse vermelding in de 2013 World Baseball Classic. De Washington Nationals 28-jarige outfielder ondertekend met Montreal Expos als internationale vrije agent uit Willemstad, Curaçao in 2001. Bernadina had een breakout seizoen in zijn vijfde Major League-campagne met de Washington Nationals in 2012, het helpen van de Nats om een ​​NL East Championship in een +1.9 fWAR seizoen waarin hij geplaatst .291/.372/.405 lijn met 11 tweepersoonskamers, vijf homeruns en stal 15 basen meer dan 129 wedstrijden en 261 slagbeurten.

via @RBTheShark on Twitter:

English translation:

Rogearvin Argelo "Roger" Bernadina, aka "The Shark," was 1 for 5 with a double and two RBIs in last night's 5-0 Netherlands' win over the Korean entry in the 2013 World Baseball Classic. The Washington Nationals' 28-year-old outfielder signed with the Montreal Expos as an international free agent out of Willemstad, Curacao in 2001. Bernadina had a breakout season in his fifth major league campaign with the Washington Nationals in 2012, helping the Nats to an NL East Championship in a +1.9 fWAR season in which he posted a .291/.372/.405 line with 11 doubles, five home runs and 15 stolen bases over 129 games and 261 plate appearances.

via @RBTheShark on Twitter:


Poorly Translated Dutch via Google Translate:

Roger Bernadina de bijnaam de haai voor zijn haai-achtige duiken vangsten in de Nationals 'outfield. Onder leiding van Davey Johnson, de outfielder had zijn beste seizoen als vierde outfielder en defensief vervanger voor de 98-win Nationals. Voordat Bernadina helpt de Nationals proberen hun titels te verdedigen, is hij weg om de WBC waar hij hoopt om te helpen in Nederland nog steeds de honkbal wereld schokken als ze in elk van de twee voorgaande World Baseball Classics. Bernadina en zijn teamgenoten van de Netherlans nemen op Chinees Taipei vanavond om 1:30 AM EST op de MLB Network. Join us in gesprek en juichen voor de Haai in de WBC. [CHOMP!]

via @RBTheShark on Twitter:

English version:

Roger Bernadina earned the nickname "The Shark" for his shark-like diving catches in the Nationals' outfield. Under Davey Johnson's guidance, the outfielder had his best season as a fourth outfielder and defensive replacement for the 98-win Nationals. Before Bernadina helps the Nationals attempt to defend their titles, he has gone to the WBC where he hopes to help the Netherlands continue to shock the baseball world as they have in each of the two previous World Baseball Classics. Bernadina and his teammates from the Netherlands take on Chinese Taipei tonight at 1:30 AM EST on the MLB Network. Join us in conversation and cheer for the Shark in the WBC. [CHOMP!]